Joulua joulua

|
Oikein mukavaa ja rauhallista joulua kaikille blogin lukijoille! Mun piti laittaa kuva meidän harvaakin harvemmasta kuusesta, mutta se jäi tämän päivän kiireen takia.... :) 

Nauttikaa, jos vietätte raksavapaata. Olette sen ansainneet! :)

Iltapuhteet laadukkaiden kuvien kanssa

|
Otsikko jo tiivistää kaiken olennaisen. Kylymä on ollu ja se on hieman rajoittanut tuota ulkovuorilaudoituksen tekoa. Ollaan sitten aikamme kuluksi kannettu tiiliä, villoja ja puhallusvilloja taloon sisälle. 

Kuvassa kaksi (2) kasaa tiiliä. Näitä kasoja on
kaiken kaikkiaan n. 15 pihassa. Näistä teemme siis piipun.


Tässä kuvassa on kolmen kasan tiilet, jotka minä (!!)
kannoin yksin sisälle. Munsta kasa on niin hieno, ettei
sitä saa purkaa.


Tavaraa on paljon. Joka nurkassa jotain.


Tuolla kaiken roinan takana on ikkunat. Mitenhän
ne sieltä lähitulevaisuudessa saadaan kaivettua esille...?

Hitaasti, mutta varmasti

|
Niin se talo vain etenee, vaikkei uskoisikaan! Eli kyllä vain, lukijat, on meillä jotain tapahtunut. Itse en ole paljoakaan paikalla käynyt, kun ei siellä ole paljoa mitään ihmeellistä tapahtunut. Mutta pitäähän niitä kuvia välillä käydä ottamassa ja tuoda niitä tänne näytille. :)





Ja tässäpä se meidän linna on! Miltein kaikki yläosan vuorilaudat on laitettu paikalleen. Huomenna onkin hyvä jatkaa hommia itsenäisen Suomen kunniaksi.




Tässä ruokailuerkkeri ja parveke. 



Sisälläkin on jotain tapahtunut. Eli villoja on melkein jokaisessa alakerran seinässä!



Tällainen näkymä meidän pihasta tätä nykyä. Välissä on siis tyhjä tontti (joka on muuten siis myyty) ja siihen seuraavalle tontille on noussut sitten tuollainen Jukkatalo. Nice one. Siinä ei kauaa nokka tuhissut, kun talo oli jo siinä. Höh.