Uunikuvia!

|
Tässäpä ne nyt on, kauan odotetut uunikuvat! Muurari sai tänään viimeisteltyä uunit. Ei voi muuta sanoa kuin että KIITOS! Lopputulos on juuri sellainen kuin toivottiinkin, ellei jopa sata kertaa parempikin! Uunit on siis tiilistä tehty, päällystetty valkoisella antiikkilaastilla ja Pihtiputaan omalla Hopealoimun kivellä. :)


Kulmatakka, joka avautuu olkkariin päin.
Vain luukut puuttuu. :)

Yleisilmettä. Uunit ovat yhtenäisen ja kauniin
näköiset olohuoneessa.

Leivinuuni.

Leivinuuni lähempää. Uunin vasemmalla
puolella on polttopuille oma syvennys (siis tuo
alempi lokero) ja sitten uunitarvikkeille on oma
syvennys (hiilihanko ja mitä näitä nyt on!). :)

Minusta, tai siis meistä, uunit ovat mahtavat. Vielä pitää öljytä nuo kivet, jotta niiden väristä tulee hieman tummempi ekä rasvasormien jäljet niihin jää niin helposti. Ja on muuten sellaset uunit, että ei taida kovin monella olla samanlaiset! :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kannatti odottaa kuvia! on kyllä hyvän näköset uunit! :) ja ei luulisi teidän talossa palelevan vaikka ulkona paukkuisi kovat pakkaset! mikäs on sitten seuraava juttu mistä jään odottelemaan kuvia? ;)t.kukkis

Mika kirjoitti...

"Ja on muuten sellaset uunit, että ei taida kovin monella olla samanlaiset! :)"

Niin mistä/keneltä näitä uuneja saa, vai saako edes piirustuksia?

Meillekin tulee leivinuuni, joka avautuu keittiöön päin, ja samassa takka, joka avautuu olohuoneeseen päin. Arkkitehtimme oli jossain sellaisen nähnyt, mutta itse en ole vielä löytänyt.

Janet kirjoitti...

Kukkis, kiitos! Mekin tykätään! :) Seuraavaksi on varmaan odotettavissa olkkarin tapetoinnin lopputulos... Ja parketin laittoa ja mitä näitä nyt oli. :)

Mika, näitä uuneja saadaan hyvältä muurarilta. :) Meidän muurarilla ei ollut mitään piirrustuksia, alkoi vain latomaan tiiliä kasaan. :) Meillä oli vain inspiskuva noista koristekivistä, joten siitä tämä ajatus sitten on lähtenyt. Ammattilainen oli kyllä meidän muurari, ei voi muuta sanoa. :) Eikö Tiileriltä löydy takka-leivinuuniyhdistelmää? Meillä on siis molemmat uunit "erikseen", piippu on vain välissä. Muurari teki niin taidokkaasti nuo, että uunit näyttävät yhdeltä kokonaisuudelta. :)

Kirsikka kirjoitti...

No ei oo kyllä joka naapurilla samanmoisia, ei! Aikas mahtavat on:D. Sopii upeasti sinne teidän järvimaisemiin!