Ai niin, yks juttu..

|
On taas muka ollu kaiken ja laista, ettei ole ennättänyt päivittää yhtä pientä juttua. Sillä viime perjantaina tontilla (tai siis raksalla, millon mä opin sanomaan sen niin?) kävi tämmönen:Ja se teki tämmöstä hommaa:


Kumpikin meistä itse rakentajista oli töissä, mutta suuren suuri kiitos kummankin isälle, minun äidille, Hepen veljelle ja yhdelle apumiehelle! Nii, ja nosturimiehelle kanssa! Ilman teitä meillä ei näyttäisi nyt tältä:

Ja yläkertakin alkaa hiljalleen hahmottua...Kiitos vielä kerran!

----

Viikolla sitten Hepen isä ja veli ovat tuusanneet ruokailuerkkerin kanssa. Ensimmäiset villatkin on jo isketty kattoon! Eli talohan on jo liki valmis... :)

Hepen veli Tuomas on nyt kahden viikon aikana ollut kyllä suurena apuna meillä. Hän kun on käyttäny monen monta lomapäiväänsä meidän raksan edistämiseksi... En tiedä, miten voisimme kiittää häntä tarpeeksi, joku kiva lahja kyllä hänelle pitää antaa! Say your price, Tuomas! :)

EDIT:

Kävinpä kahden päivän tauon jälkeen raksalla ja kyllä alako hymyilyttämään!

Voisin muuttaa tonne erkkeriin vaikka heti! :)

4 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Vau, mahtavaa, kylläpä teillä edistyy! On varmasti uskomaton fiilis. Tuota vaihetta odotellessa. Minkälaisella aikataululla muuten olette liikenteessä? Onko jotain tavoitetta valmistumiselle / muutolle?

Janet kirjoitti...

Ei meillä ole oikein minkäänlaista aikataulua. Ei ole haaveissa, että jouluksi kotiin. :) Yritetään pitää stressitaso mahdollisimman matalalla. Mutta jos jo ensi keväänä pääsisi muuttamaan, niin olisipa ihanaa..... :)

Sari kirjoitti...

Vautsi! Alkaa jo näyttää talolta! :)

Anonyymi kirjoitti...

:)

-Tiina-