*huokaus*

|
Ei mitään uutta länsirintamalla. Ei mitään. Nyt on joku ihmeellinen luova tauko menossa raksan suhteen. Ei hommat etene ei. Mies lähtee tänään Ruotsiin työreissulle, palaa varmaankin perjantaina. Raksalla ei siis tapahdu mitään. Hieman vaan meinaa turhauttaa. Kunpa osaisi tehdä edes jotain siellä yksin. Mutta enhän minä. Tyydyn käyttämään syyslomani reissaamiseen (tänään palasin Jyväskylästä kolmen päivän reissulta) ja askartelemaan joulukortteja. Mikä lie kaamosmasennus on iskenyt päälle. Kamerakaan ei ole maisemissa, niin ei voi ottaa kuvia mistään. Äh.


Positiivinen uutinen on se, että eirajanaapuritontillavaansiinäseuraavassa on tapahtunut puunkaatoasioita tässä joku aika sitten. Siis vau. Ehkä siihenkin joku alkaa jonain päivänä rakentamaan. Lisäksi me elättelemme toiveita siitä, että se meidän naapuritontti olisi mennyt kaupaksi ja toivon mukaan joku tolokun immeinen sen olisi ostanut. Olisi kiva päästä keskustelemaan mm. siitä, että saadaanko rakentaa esim. 2,5 metrin päähän rajasta eikä siis viiden metrin päähän kuten laki määrää. Tulee muuten nimittäin vähän liian ahdas siitä meidän pihasta, kun sinne autotallikin joskus nousee. Että näin. :)


---


Pahoittelen tekstin sisällön puuttumista. Oli vaan pakko päivittää edes jotain. :)


---


Päivän vinkki: kannattaa käyttää ihmisiä raksalla vain parin kuukauden välein. Silloin vieraat saavat huokailla, että miten paljon olemmekaan saaneet aikaiseksi ja miten hyvältä kaikki näyttää. Tulee sellainen olo, että ehkä me olemmekin saaneet jotain valmiiksi! Nimim. "Veljenpojat" olivat ihmeissään siitä, miten paljon olimmekaan saaneet tehdyksi. :P

5 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

No voi surku. Välillä pitää vähän huokaista ja pitää taukoa. Jaksamista!

mannikko1214 kirjoitti...

Tuo viimoinen kohta on niin totta. Meillä käy miehen lapset parin viikoin tai viikon välein raksalla ja aina melkein on ensimmäiset sanat: "Eikö se ton enempää oo valmistunu?!?". Masentavaa kun on niska limassa koitettu saada edes jotain eteenpäin. :D

Tsemppiä! Luovan tauon jälkeen lähtee taas rullaamaan. :)

Janet kirjoitti...

Kiitoksia tsempeistä, eiköhän tämä tästä! Viikonloppuna sitten pinnistetään kovasti! :)

Eija kirjoitti...

Terkkuja Lehmihaka-blogilta ja kiitos kommentista! Ollaan käyty täällä joskus "vaklimassa", teillähän on asiat todella pitkällä ja joskus pitää muistaa huilatakin, eikö vaan!? Tärkeintä ei ole päämäärä vaan myös se matkan tekeminen ;)
-eija-

http://lehmihaka.blogspot.com/

Raksanainen kirjoitti...

Moi Janet,
täällä kovasti seuraillaan teidän projektin etenemistä. Tsemppiä siihen toisinaan niin kovin piinalliseen odotteluun myös!

http://havurinne.blogspot.com