No ne pohjapiirustukset

|
Tässäpä ne on ne lopulliset pohjapiirustukset! Yläkertaa muokkaamme vielä vessan osalta. Vessa pysyy suunnilleen samalla paikalla, mutta hieman venytämme sitä ja litistämme, ehkä. En minä tiedä. Mies vaan jotain höpisi. :P


Alakerta


Yläkerta

Rakennuksen tiedot:
Kerrosala 252 m2
Huoneala
    1. kerros 135 m2
    2. kerros 75 m2
    yhteensä: 210 m2
Tilavuus 600 m2

Pahoittelen, meillä ei siis ole skanneria kotona! :D

6 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Tykkää tykkää : ) Itsekin rakentaisin miellläni 1 1/2 kerroksisen tai kaksikerroksisen talon, mutta kun kaava sanoo nej.

Teettekö muuten talon suurin piirtein itse, vai tuleeko eri työvaiheisiin apuja ulkopuolelta?

Janet kirjoitti...

No meillä on ollut tähän mennessä palkattua työvoimaa sokkelin tekemisessä, lattialämmityksen ja alustavien säköhommien teossa sekä katossa ollaan tarvittu yhtä kirvesmiestä. Niin, ja noissa ilmastointiputkien asentamisessa myös on käytetty ammattilaisia. Muuten ollaan ihan itse tehty. :) Tulevaisuudessa ainakin takan ja leivinuunin muuraamiseen tarvitaan ammattiapua, samoin sähköihin. Kaapistotkin asennetaan itse. Ja piippukin yritetään muurata itse. ;)

Anne kirjoitti...

Ootte taitavia! : )
Minä tekisin myös itse mielelläni eri työvaiheita, mutta tarvitsisin aina jonkun neuvomaan ja näyttämään mallia. Ei löydy tuttavapiiristä sellaista tyyppiä, joka joutaisi neuvoilemaan. Joten ammattilaisia joutuu palkkaamaan. Keittiökaapit saan kyllä asennettua omin voimin & talkoilla... mutta se ei ole kovin paljon se.

Janet kirjoitti...

No jaa, taitaa nuo ukot olla enemmän taitavia.. :) Mä taidan keskittyä sitten siihen tapetointiin. Niin, ja mullahan ei ole minkään valtakunnan kokemusta tapetoinnista, mutta onneksi olen pienestä pitäen fanittanut Remontti-Reiskaa ja katsonut lähes kaikki jaksot Joka kodin asuntomarkkinoista! :D

Toim. huom. Meidän kissan nimi oli Reiska, koska siis Remontti-Reiska oli NIIIN ihana. :D

Kirsikka kirjoitti...

Ihana, kun teilläkin on taas vauhti päällä:). Kivan tilava talo tulee teillekin! Terkkuja täältä Ainalasta:).

Janet kirjoitti...

Terkkuja vaan sinne teille Ainalaan! Kävinkin aamulla kurkkimassa teidän blogia. Ihana makuuhuone on teillä! Milloinkohan meilläkin päästäisiin tuollaisiin tunnelmiin...? :)