Epämääräinen päivitys

|
Olen saikulla! Minä! Voitteko uskoa? Potkivat minut eilen töistä pois, kun olin niin kalpea ja kuumeen takia ihan tööt. Tai no kuumeen ja kuumeen, oli 37 astetta vain lämpöä. Yleensä olen sitten vasta saikulla, jos olen sairaalassa. :P

Raksalla on hiljaista. Pakkaset ovat lopultakin hellittäneet, mutta ylimääräinen aika on vähissä. Hepellä nimittäin työ haittaa vapaa-aikaa, ja se siis haittaa todella pahasti. Hyvä jos saa sen illaksi kotiin. Mutta viikonloppuna toivon mukaan jotain tapahtuu.

Helmikuussa talolla tapahtui sen verran, että ilmastointimiehet kävivät laittamassa meille ilmastointiputket. Yllättävän vähällä putkien eristämisellä ilmeisesti päästään, jeij. Pelkäsin nimittäin sitä urakkaa ihan vietävästi. :)

Projekteista isoin -blogi innoitti minut viikonloppuna laskemaan meidän talon valmiusprosentin ja tulos oli aika positiivinen! Arvaatteko kuinka paljon meillä on taloa valmiina (max. 100%)? Tsihi, pidänpä teitä vähän aikaa jännityksessä... :)

Mietittiin tässä yksi päivä, että on tuo meidän talo jo kokenut kaikenlaisia säätiloja. Viime keväänä meillä taisi aloitus vähän venyä kehnojen säiden takia. Sitten kesällä oli hieman lämpimät oltavat... jonka jälkeen tuli hirveät myrskyt. Kunnan puoleltahan oli silloin yksi puu kaatunut meidän tontille, mutta onneksi ei rungon päälle kuitenkaan. Syksyn tullen tuli hirviät sateet ja talo sai aivan liikaa vettä niskaansa/sisäänsä. Joulun alla oli suht kovat pakkaset ja sitten helmikuussa oltiinkin 30 asteen pakkasessa pari viikkoa. Minä olen välillä narissut, että eikö sitä taloa jo hiljalleen saisi lämpöiseksi, mutta Hepe tässä tuumasi, että kylläpä olisi sähköä mennyt talon lämmitykseen tuossa helmikuussa... Että onni onnettomuudessa, vissiinkin?

Tunnustan, että välillä koen aivan hirveitä epätoivon hetkiä, että talo ei valmistu koskaan. Ja minun märsyämisestä saadaankin ihan hyviä ja rakentavia keskusteluita aikaiseksi.... Mutta nyt olen tuumannut, että mikä kiire meillä tässä on. Nyt kun tehdään, niin tehdään edes kunnolla. Hiljaa hyvä tulee. :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! "Eksyin" sivuillenne jonkun muun rakennusblogin kautta. Ihan loksahti suu auki kun luin, että "rakennamme omakotitalon pihtiputaan niemenharjulle" Olen itse entinen pihtiputaalainen. :) Meillä rakennusprojekti käynnistymässä keväällä jämsässä! Ihana talo teille tulossa!!! Minusta saattekin varmasti vakituisen bloginlukijan. Onnea ja pitkää pinnaa projektiin. Nimim. perässä tullaan :)

Janet kirjoitti...

No heippa Anonyymi! :) Onpas hauskaa, että löysit meidän blogin! Maailma on kovin pieni paikka.. Hieman vain rupesi mietityttämään, että tunnetaankohan me jostain... :D Tervetuloa lukijaksi, aina saa kommentoida! :)

Anonyymi kirjoitti...

Sitä minäkin oon täällä pohtinu, että tunnetaankohan me toisemme! Jos haluat niin laita s.postia rojekti11@luukku.com niin selvitetään asia :)