Linkkivinkkejä?

|
Nyt ovat hyvät neuvot kalliit! Monesti ovat ihmiset kommentoineet, että kannattaa tilata vaikka Saksasta valaisimia, kun ovat siellä paljon halvempia. Mutta kysymys kuuluu; mikä on hyvän saksalaisen nettikaupan nettiosoite? Eli nyt saa ihmiset vinkata linkkejä, että mistä saa edullisesti valaisimia, lamppuja, pyyhekuivaimia yms!


Nimim. Kaksi vuotta opiskellut saksaa ja silti ihan pihalla, jos yrittää googlettaa "rautakauppa netissä Saksa" :)

4 kommenttia:

Marko kirjoitti...

En tilannut muuta kuin päivänvalolamput Jasmina plafondeihin. Mutta perille tuli ja oli noin 90eur halvemmat kuin Suomessa.

http://www.derenergiesparladen.de/

osmankaami kirjoitti...

Light11.eu toimii myös kolmannella kotimaisella ja toimitukset tulevat ajallaan.

Myös www.ambientedirect.com on suositeltavien listalla. Ovat vääntäneet myös sivunsa Lontoon murteella.

Janet kirjoitti...

Kiitoksia jo näistä vinkeistä! Lisää otetaan vastaan. :)

Ari kirjoitti...

Tilattiin viime vuonna lähes kaikki talomme valaisimet täältä:

http://shop.ges-bo.de

Tein tuonne tarjouspyynnön haluamistani valaisimista. Hinta olikin sitten ehkä 10% edullisempi kuin heidän sivuillaan muuten. Merkkeinä meillä SLV, Artemide, Oligo, Ingo Maurer ja Flos.

Ovat sitten tosi tarkkoja palautusaikojen suhteen. Itselläni tuli reklamaatioasia jonka huomasin ehkä 1 kk lähetyksen vastaanottamisesta. Oli vielä heidän mokansa, mutta silti oli pakko kääntyä kuluttaja-asiamiehen puoleen että sain asiaan myönteisen lopputuloksen. Eli kannattaa tarkastaa huolella lähetykset heti vastaanotettaessa. Muutoin palvelu ko. firmassa pelasi hyvin.

Samoin noiden nettimyyntiiikkeiden välillä on aika suuria eroja siinä, mikä on rahtivapauteen oikeuttavan summan alaraja. Tuolla käyttämässämme firmassa raja taisi olla 1000 e, eli varsin korkea.

Kylpyhuonejuttuja tilailtiin Megabadista. Mm. 2 kpl Villeroy & Bochin seinäasennus-WC:n istuimia sieltä tuli ja rahti oli n. 150 e. Silti jäi huomattavasti edullisemmaksi kuin Suomesta ostettuna.

http://www.megabad.com