Tsuippaduippa

|
Olipa taas järkevä otsikko. Höh.


Kumma juttu, että vaikka olenkin tällä viikolla ollut ns. työtön, niin raksalla ei ole oikeastaan ennättänyt käydä. Vaikka mitäpä minä siellä, hommat taitaa edistyä ilman minuakin. :)Nimittäin, sähkömiehet ovat jatkaneet hommia myös alakerrassa! Ja meillä on lattialämmitys päällä! Tai ainakin toissapäivänä oli, kun kävin katsastamassa paikat. Hiljalleen meidän pakastimesta tulee lämmin... :)

Yläkerrassa ukot ovat suunnitelleet vessalle seiniä. Saadaan sitten siellä vedettyä loput putket paikoilleen. Kuvia ei ole vessasta, kun ei se kamera aina ole mukana.


Olimma muuten paikallisessa lehdessä pari viikkoa sitten! Ollaan julkkiksii... :) Tietenkään meidän juttua ei ilmestynyt nettiin, vaikka lehdellä omat kotisivut onkin. Tärkeämpiä nettijulkaisuja oli siltä päivältä mm. karhun hajottama mehiläispesä ja kuinka Pete Parkkosen isä oli saanut himpun verran enemmän ääniä vaaleissa kuin mitä toinen putaalainen ehdokas. :)


Lisäksi ostimme tontille meille sääaseman, eli sadevesimittarin. Onko sitä kukaan muistanut tarkistaa ja kukaan tyhjentää, en tiedä, mutta tärkeintä että se on siellä!

0 kommenttia: