Toverimme R2D2

|
Minulla on uusi ystävä. Se on iso, se huutaa (koska siinä on kaksi moottoria) ja se imee sikahyvin. Se on meidän oma R2D2!

Jostain kumman syystä meistä on tullut
läheisiä. Nainen ja imuri, bestikset!

Yläkerran molemmat makkarit on levytetty.
Kohta voinkin ruveta harjoittelemaan
tasoitteen laittamista... :)

Myös yläkerran vessa on saanut seinät 
ympärilleen. On se vaan huisin näköstä,
kun talo valmistuu pikkuhiljaa. Jos sinne
alakertaankin pääsis kohta puuhailemaan...

Sademittarin mukaan tontilla on satanut 18 milliä vettä kolmen päivän aikana. Mitä me teemme tällä tiedolla, en tiedä, mutta jaoinpa sen tiedon nyt kumminkin myös teille. :)

5 kommenttia:

Vasara ja nauloja kirjoitti...

Yeah, meillä on samanlainen peli ja hyvin huutaa :-) Se ei kyllä pidä kipsilevyjauheesta eikä puupalikoista, mutta kaiken muun se syö.

Janet kirjoitti...

Meillä ei ole (vielä) ollut ongelmaa tuon kipsilevyjauheen kanssa. *koputtaa puuta* :) Uretaanimöykyt meinaa jäädä vähän ikävästi tukkeeksi johonkin kohtaan letkua, mutta muuten ollaan selvitty vähällä kiroamisella. :D

Vasara ja nauloja kirjoitti...

Vinkkivinkki:

jos jumittaa letkuun, niin ottaa letkun irti koneesta ja pistää vuorostaan letkun toisen pään imuriin kiinni hetkeksi - roskat irtoaa jos imu kääntyy toiseen suuntaan :-)

mannikko1214 kirjoitti...

Ah... R2D2-imureiden kanta laajenee. Teillä onkin paljon isompi ja metallisempi kuin meillä. Meidän R2D2 ei ole vieläkään oppinut puhumaan, mutta itse sille ainakin ärähtelen välillä... Juttukaveria odotellessa.

Janet kirjoitti...

Kiitti vinkistä!

Mannikko, meillä onkin joku kivikautinen (siis markka-ajalta) kone kyseessä. Ei se meilläkään puhu, huutaa vain. :)