Nii joo, tää blogi..

|
Tosi ahkeraan on tullu tännekin päivitettyä kuulumisia. Olen perustellut asiaa sillä, että meidän kamera on (taas) ollut hukassa enkä ole voinut kuvata raksalla. Koska päivitykset ilman kuvei on ihan mälsiiii, daa! :P No, alennuin ottamaan sitten pari kuvaa Nokialaisellani, kun kuvat kerran tuli otettua ulkona. Sisätilakuvaaminen on haave vain tuolla puhelimella. :)


Niin, että mittees meijän rauhaan? Noh, lähinnä tasoittamista. Ja hiomista. Edelleen! Olen huomannut itsessäni tympääntymisen merkkejä asian saralla. Kädet jo syyhyäisi muihin hommiin, mutta ku pitäis saada nuo tasoituksetkin valmiiksi.... Eilen sitten uhmasin hiipivää flunssaa ja päätin tehdä jotain aivan muuta, eli lakkasin makkarin katon! Ja voi pojat mulla on hartiat ja lapaluut kipiänä... Hullun hommaa. Nakitinkin kaverin huomiseksi avuksi, ollaan sitten yhdessä kipeenä, niin.


Mutta joo, onhan meillä niihin yläkerran koteloihin puhallettu villat! Eli voimme laittaa viimeinkin lämmöt taloon päälle (vaikka onhan niitä välillä jo pidettykin). Jonkin sortin laskuvirheen takia (siis rautakaupan laskuvirhe) villat riittivät juuri ja juuri koteloihin, ei yläkerran huoneiden lattioihin. Joten ne pitää puhaltaa sitten joskus toiste. Onneksi niillä ei ole kovin hoppu. :)


Nii, ja se betonikin hiottiin tosiaan. Ja voi elämä sitä pölyä.... Note to self: hio betoni ennen seiniä..... Imurihan ei inahtanutkaan, kun sitä näytti sille betoninpölylle. Tukkoon män het! Me sitten ratkaisimme siivousongelman ensin harjalla, rikkalapiolla ja sangolla, sitten paineilmalla ja läpivedolla. Varmaan olisi ollut hauska katsoa vähän kauempaa meidän taloa, kun ovista ja ikkunoista pöllähteli vähän väliä pölypilviä. :)


Ja sitten niihin kuviin! Ollaan noita ikkunoiden smyygejä ja vuorilautoja laiteltu hiljallee, tässä siis pari otosta:


Tässä etupuolelta kuvaa. Ikkunoiden
vuorilaudat ovat vielä kovin simppelit,
koristukset tulee sitten ensi keväänä vaikka. :)

Ruokailuerkkerin ikkunat sitten näyttääkin tältä. :)

Että tällaista täällä, Pihtiputaan perukoilla! 

0 kommenttia: