Tasoitteista

|
Kun aloitimme seinien tasoittamisen, meillä oli käytössä Teknoksen valmistasoite, jota Vieskan sisustajat meille suositteli. Tasoite oli ihanaa. Sitä oli helppo käsitellä ja hionta sujui moitteettomasti. Sitten tämä tasoite loppui. Kiireen vilkkaa menin ostamaan uutta, mutta ikävä kyllä paikallisessa Agrissa ei ollut samaa tasoitetta. Ostin sitten Kiillon valmistasoite. Virhe! Se oli jäykkää ja tököttimäistä. Tasoitetta piti veivata edes takaisin, että siitä sai edes jollainlailla järkevästi levittyvän tasoitteen. Ja se hiominen... Joka ikinen kerta olin liki itku kurkussa, kun pitkän hiomisen jälkeen sauma saattoi edelleen olla törkeän näköinen. Ja sitten se piti tasoittaa uudelleen. Ja sitten taas hioa. Ja ehkä tääs vielä tasoittaa. Ja hioa. Ihan hirveää töhnää.


Tuskaisena käytin töhnän liki loppuun. Kunnes kävin tässä naapurikunnan Värisilmässä ja ostin uutta valmistasoitetta. Ei ollut sielläkään Teknosta, mutta onneksi oli saman valmistajan tasoitetta. Tänään sitten avasin uuden pöntön (vaikka vanhaa töhnää vielä olisi ollut) ja voi autuutta! Tasoite levittäytyi liki itsestään! Se oli pehmeää ja ihanasti levittyvää! Löysin jälleen kauan kadoksissa olleen tasoittajan itsestäni. Voi onnen päivää! :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On aika huonossa maineessa muutkin tuotteet kuin tasoitteet!

Janet kirjoitti...

Itse asiassa jäi kirjoituksesta puuttumaan se, että olimme lukeneetkin jostain aikaisemmin Kiillon tuotteiden "huonoudesta". Eli epäilevästi suhtauduimme heti alkukättelyssä koko tököttiin ja pettymys tosiaan olikin suuri. En voi kyllä suositella kellekään tuota!

mannikko1214 kirjoitti...

Itsehän joskus ihmettelin blogissani Kiillon runsasta tarjontaa suhteessa sen tuotteiden laatuun. Mielenkiintoista on, miten Kiillon omat miehet (kiitos sivuston tilastotyökalujen tiedän tämän) kävivät kovasti puolustelemassa tuotteitaan tekstin kommenteissa. :D

Mutta raaka tosiasia on, että monissa tuotteissa Kiilto ei muille pärjää. Tuo tasoitehomma tuli itsekin todettua oman käden kautta. Teknoksen tökötti on paljon helpomaa käsitellä ja työstää! Ja ainakin vielä ovat tasoitteet pysyneet seinissä. :D

osmankaami kirjoitti...

On tullut tuttujen rakennusprojektien kautta selväksi se, että Kiillon tuotteita ei kannata meidän räpeltäjien edes kokeilla. Ei tule kuin itku.