Väliaikatietoja

|
Ilmoitettakoon, että muurari on tullut hommiin ja pikkuhiljaa olohuoneeseen on noussut takka ja leivinuuni. Kuvia ei heru ennen kuin uunit ovat valmiina. En muuta sano, ku että komiat tulloo! :)

5 kommenttia:

Kodin kokoajat kirjoitti...

Kauhea, kun teillä on jo valmiin näköistä :) Milloin on arvioitu muuttopäivä?

Anonyymi kirjoitti...

meilläkin odotellaan muuraria tällä viikolla saapuvaksi! ihanaa saada sekin homma vihdoin (?) alkuun :) mielenkiinnolla seurailen edelleen lähes päivittäin miten pihtiputaalla homma etenee. :) tsemppiä, nyt jo loppu häämöttää!!! t.Kukkis

Hepe kirjoitti...

Muurauspäivitystä kannattaa odottaa :) vink..

Janet kirjoitti...

Muuttopäivä, mikä se on? Jotain syötävää?? :D Ei vaam haaveissa olis tuossa helmikuun lopussa tai maaliskuun alkupuolella. Asuntoa ei olla kyllä vielä irtisanottu, mutta uskoisin että päästään vuokranantajan kanssa jonkinlaiseen sopimukseen. :)

Kukkis, joko te asutte siellä uudessa talossa? Vai onko vielä miten paljon kesken? Toivottavasti muurari pääsis teilläkin jo pian hommiin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tänää tuli muurari meille :D jännittävää. Ehei me vielä asuta uudessa kodissa.. Vaikka mun mielestä ihan hyvässä mallissa homma on. Meillä "muuttopäiväksi" ajateltu juhannusta.. Minä kyllä välillä mielessäni ajattelen, että ei kai siihen enää niin kauaa mee ;) hih, mut ei kerrota isännälle.. yläkertaan asennetaan ens viikolla lattialämmitys.. sit vesieristyksiä ja laatotusta tiedossa... onhan siinä vielä hurjasti hommaa, mutta ei auta ahistua, päivä ja homma kerrallaan valmiiksi niin hyvä tulee. Meille odotellaan tässä kuussa syntyväksi vauvaa, joten ei sillä muutolla nyt mikään kamala hoppu ole :) asiat tärkeysjärjestykseen :) jaksamista!!! t.Kukkis