Tontin paikka

|
Eilisiltana kunnalla on ollut kokous mm. tarjousten hyväksymisestä, joten eiköhän tässä uskalla jo vilauttaa, että missäpäin se meidän tuleva mystinen tontti on. (Toivotaan ainakin, että tarjous on hyväksytty, ei sieltä ainakaan ole mitään kuulunut.)

Tontti on siis ympyröity punaisella, jos ette sattunut huomaamaan. Klikkaamalla saatte kuvaa suuremmaksi. Eli ihan vasemmalla näkyy Niemenharjuntie, josta lähtee pian asfaltoidut tiet tuonne rantaan päin. ...Ja kyllä, Motsku on ihan melkein siinä vieressä, voi onnea!

11 kommenttia:

Tuulispää kirjoitti...

Jos sulla ois vielä pajero voisit vähän oikaista tolle päätielle... Ei tarvis kiertää niin paljon...

En ole varma olisiko ooppelista siihen mutta pökötistä ehkä voisikin olla! ;)

ellu kirjoitti...

Ihana paikka! Hepe kolaa sitten talvisin luisteluradan. Tilattu täältä. :)

Janet kirjoitti...

Joo, luistelua vois vaikka harkitakin. Minä hullu olen myös haaveillut jäällä hiihtämisestä! Hiihtämisestä, miettikää! Huhhuh.

Tuulis, mä kans luulen että Pösöllä vois päästä mutta tosta karvaopelista ei oo mihinkään... ;)

Hepe kirjoitti...

Jos mulla ois vielä pajero, niin voisin kolata sillä:P. Ooppelilla ei onnistu vaikka lumikolaa koko värkki muistuttaakin. Pökötillä vois koittaa kunhan saa vaan käyntiin :D..

Harri kirjoitti...

Hienon näköinen paikka! Toivottavasti tonttikaupat onnistuvat.

Kiva että löysitte blogimme. Toivottavasti siitä on hyötyä.

Tiinaiines kirjoitti...

Jos motsku on lähellä niin myös lava on silloin lähellä ja lauantai-iltojen humppahelvetti taattu? Ainakin on lyhyt matka kävellä tantsuihin.. :)

Janet kirjoitti...

Meidän porukat jo haaveili, että ne menis fillareilla tosta meiltä tantsuihin tai sitten venheellä. Musta siitä on kuitenkin yllättävän pitkä matka lavalle!

Tiinaiines kirjoitti...

Eihän täällä kirkolla ole mihinkään pitkä matka.. :)

Martsa kirjoitti...

Oi, kun hienon näkönen! Itekki pienessä mielessä haaveillu järvitontista! Kun on järvenrannalla kasvanu, niin vielä joskus haluan rakentaa järvenrannalle ja maalle! :) Meilläki tuo taloprojekti menossa, tosin me muutetaan valmiiseen taloon, jossa oli näppärä pohjaratkasu. :) Kunhan nyt pankin kanssa päästään yhteisymmärrykseen. :D

Esa Karjalainen kirjoitti...

Hmm. Pitääkö omaa äänivallia rakentaa? Korkea ja komea keskiaikaismuuri takapihan rajaksi.

Janet kirjoitti...

Tuskin tarvitaan äänivallia. :) Harju blokkaa aika hyvin nelostien äänet, lavan äänistä ei varmaan voi millään välttyä.. :D