Tie

|
No niin. Tällä kertaa olikin pitkä viikonloppu tiedossa ja saatiinkin aika paljon aikaseks.

Perjantaina käytiin heti aamusta pankilla. Saatiin laina tontin ostoa varten, mikä on aika jees. :) Jouduin liittymään Nivalan OP:n asiakkaaksi, mutta mä saatan nyt ehkä jopa kestää sen. Lappuja allekirjoitettiin varmaan sata ja kiitokseksi saatiin juustosetti ja kaks pipoa, jeij!
Perjantaina tavattiin myös piirtäjä. Aluksi meidän piti treffata eläkkeellä oleva rakentaja/piirtäjä, joka olisi ollut halpa. Mutta muutaman puhelun jälkeen jäi miehestä sellainen kuva, että hän ei ollut aivan sellainen mitä etsimme. No, Nivalassa kun olimme, niin suuntasimme erääseen suunnittelufirmaan, jossa juttelimme mukavan nuoren (nais)suunnittelijan kanssa. Yhteistyö alkoi hyvin, joten eiköhän tällä kokoonpanolla jatketa eteenpäin, kunhan hinnasta sovitaan. :)

Illemmalla alkoi pää olemaan täynnä pohjapiirustuksia, joten suuntasimme Ylivieskaan. Ennätimme yhdessä sisustuskaupassa käydä, joka kuulosti liian hyvältä ollakseen totta. Firma lupasi tehdä ilmaisen sisustussuunnitelman ilman ostopakkoa. Eli sinne suuntaan ehkä sitten joskus kesällä uudestaan. :)

Lauantaina ja sunnuntaiaamuna mietittiin ulkoseinien väriä. Siitäkin aletaan olemaan pikkuhiljaa samaa mieltä.. :) Sitten kotimatkalla piipahdimme tontilla ja arvatkaa mitä?? Sinne oli tie! Ihan siihen meidän tontille saakka! Me voimme mennä vaikka paistamaan makkaraa sinne! Lisäksi rannassa oli ruopattu ja jää oli täynnä mahdollista täyttömaata. Pitänee kunnalta kysellä tarkemmin, että saako ne omaan käyttöön... Mutta voi pojat, tie!

Sieltä se tulee......ja sinne se menee.Meidän ranta ja täyttömaat!
 

2 kommenttia:

Hilduska kirjoitti...

Moi Janet!
Vastavierailulla Rauhalanrakentajista :)

Voi miten tutun kuuloisia pähkäilyjä! Ja hauskaa, että tekin rakennatte rantaan ja että tekin palaatte lapsuusmaisemiin.... :)

Nimestä: tonttihan (tai tila) voi olla eri niminen kuin miksi paikkanne nimeätte. Ääneni siis Ahavalle, kun se oli teidän oma keksintö - ja ennenkaikkea persoonallinen.

Janet kirjoitti...

Moi Hilduska ja kiva kun kävit äänestämässä! Tilanne on nyt todellakin jännittävän kutkuttava änestyksessä, sillä tasapelillä mennään. :D Olemme makustelleet Karpaloa tässä tovin ja kyllä me siihenkin tyydymme. Kunnalta kuitenkin kyselimme, että onko tontin nimen muuttaminen kovin kallista ja vastaukseksi tuli, että n. 70 euroa maksaa se huvi. Että ei kovin kallista!