Uaah

|
Miljoona päivitettävää asiaa! Mistähän sitä aloittais?

No vaikka siitä, että käytiin sunnuntaina tontilla. Matkalla sinne näimme tien varressa auton, jolla oli hätävilkut päällä. Pysähdyimme ja kysyimme sitten tältä pariskunnalta, että voidaanko auttaa. Olivat sitten sattumalta matkalla katsomaan tontteja, joten käskimme ajella perässä. Ajoimme siihen rannan tuntumaan ja kerroimme tälle loviisalaiselle pariskunnalle vähän tietoja alueesta ja heitimme vertailuhintoja esim. Kinnulan kesämökkitonteista. Ihan kiinnostuneilta vaikuttivat, mutta en tiedä ostavatko tontin. :) No mutta eniveis, tontilla käytiin ja mittailtiin. Merkkailtiin vähän puita, jotka pitäisi tässä pikimmiten kaataa. Sääliksi käy, kun niin monta hienoa mäntyä joudutaan kaatamaan.


---

Tiistaina soiteltiin serkkuni suosittelemalle rakennusvalvojalle. Mies on jo eläkkeellä, mutta lupasi ottaa homman vastaan. Hepe kävikin eilen sitä tapaamassa isäni kanssa ja sopivat vähän hinnasta ja työhommista. Jämäkän tuntunen mies kuulemma oli, sanoi asiat ihan suoraan että mitä pitää tehdä missäkin järjestyksessä. Ihan hyvä, eipähän tarvitse arpoa, että mitä tässä nyt tehdään.


Minä sitten otin asiakseni käydä ensimmäisessä keittiöfirmassa. Suuntasin Kodin Terraan, kun K-raudan Petrakeittiöt eivät tuntuneet olevan kovinkaan kiinnostuneita minun, eiku siis meidän, keittiöprojektia kohtaan. (Tästä aiheesta lisää myöhemmin.) :) Terrassa palvelu oli hyvää ja tehokasta. Suunnittelijan kanssa meni ajatukset ihan hyvin yksiin ja kokonaisuudesta tuli ihan kiva. Hintahan ei ollut mikään päätähuimaava (rapiat 3800 e ilman kodinkoneita), että sen puolesta houkuttelis. :) Tässä kuvaa keittiöstä (ja klikkaamalla isommaksi):---

Rakennuslupahakemuspaperit tuli tänään postissa, pitäisi ne tässä allekirjottaa että pääsemme asiassa eteenpäin. Myös jonkun pitäisi tehdä ne LVI- ja sähköpiirustukset... Millonkohan mulle tullee ressiä??

---


Ja sitten ne talojen värit! Pahoittelen, että niissäkin meni näin kauan, mutta tässä on nyt ollu kaiken ja laista... :) Mutta tässä ne:

Koivula:


Lehtola:


Poutala:


Vuokkola:Tuomela:Vaarala:


Punamulta:
Ja sitten äänestämään!

5 kommenttia:

Janet kirjoitti...

No voi hevonp.... Ja v.... ja muita lempisanoja. Mulla ainakin tää blogi näyttää noi kuvat ihan päin p.... Pahoittelen!

Tuulispää kirjoitti...

Moi!
Näissä kuvissa Vuokkola ehdoton suosikki (eli keltainen!), mutta väriläpyskässä näytti persikalta... Eli otatko riskin ja katsot minkä värinen talo tulee ;)

Sanna kirjoitti...

Tuomela tai Punamulta

Anonyymi kirjoitti...

Heips!

Edullinen on kyllä keittiö! Mutta vanhemmiltani opittuna varmistakaa ettei ovien pinnoite ole samanlaista kuin porukoilla..oletko nähnyt mitä niille on tapahtunut jo lyhyessä ajassa? En muista, olikohan niille toimittajan joku petra-keittiö systeemi vai mikä, en tiedä tarkalleen mutta kysäise äiteeltä..voin utsia kans sisäpiiritietoa kun kaverini Eija aloitti Kuopiossa terrassa vasta työt talvella =) Mutta hyvälle näyttää...Oliko pikku baaritiskillä tarkoitus syödä, mutustella aamupalaa? jos niin onko se toiselta puolelta avoin kun kuvissa näytti et siinä on kaappi?vai olenko jälleen ymmärtänyt väärin =)

Töihin lomps..

-Tintti-

Janet kirjoitti...

Teidän porukoilla on muistaakseni Mare-keittiö, niinku meidänkin porukoilla. Pitää kyllä olla tarkkana, että mimmoset ovet ottaa! :)

Varsinaista avointa tilaa ei ole tarkoitus jättää, mutta tiskille on tarkoitus ottaa jonkin verran tavallista leveämpi taso, jossa voi sitten helpommin vaikka istua ja syödä. :)