Hommat etenee

|
Hommat on tosiaan taas edennyt, vaikkei tässä ole ennättänyt mitään tänne päivittämään. Eri osoitteissa kun ollaan viikot, niin kumpikin varmaan olettaa toisen kirjoittavan kuulumiset tänne.. Kommunikaatio siis pelaa! :)


Eli puut on nyt kaadettu ja tontilla on käyty siivoamassa. Vaikka apulaiseksi on ilmottautunut tässä matkan varrella ties kuinka monta, niin eipä siellä tontilla näkynyt kuin me kaksi heilumassa... Teki mieli kirjoittaa Facebookkiin päivitykseksi "minulla on 220 kaveria ja yksikään ei ollut tänää auttamassa tontilla". Jätin sitten päivittämättä. :) Mutta tuli se kahteen pekkaankin siivottua.


Oksakasaa..


Tunnelmia omasta rannasta :) (Venhe ei ole meidän)


Aloituskokous tosiaan tuli pidettyä viime viikon tiistaina. Siitäpä ei oikein voi muuta tuumata kuin että tulipahan sekin nyt pidettyä.


Sahaushommia olikin sitten viime lauantaina tiedossa. Siitäkään ei mulla ole ihmeempää sanomista. Miehet sahasi paljon ja paljon jäi sahaamatta. :) Mutta huojentunut olo on siitä, että sekin homma saatiin aluille. Pikkuhiljaa asiat menee eteenpäin. Tällä hetkellä itsellään on semmonen olo, että palataan sitten asiaan kun valitaan verhojen väriä; minusta kun ei ole kauhiasti apua missään pohjahommissa tahi katon laitossa tms. Noo, eiköhän sitä jotain duunia löydy jossain vaiheessa. :)


----

Tänä aamuna treffasin vielä Omega-keittiön miestä. Parempi fiilis tästä jäi kuin mitä edellisestä keittiöstä. Saattaa Keittiöpiste saada hyvän kilpailijan Omegasta. :) Vaikka talvella oli haaveena kierrellä useita keittiöfirmoja, saattaa kilpailutus jäädä todellisuudessa vain näihin neljään. Alkaa pikkuhiljaa maistumaan puulta tämä ainainen keittiölänkytys. Jokaiselle kun pitää kertoa toiveet ja haaveet jne. Jos ei näistä irtoa mitään hyvää ratkasua, niin on se nyt kumma!

Ja sitten vielä pieni ohjelmamainos: tänään Keski-Suomen uutisissa Hepeä haastatellaan tästä meidän rakentamisesta! Oisivat tieten minuakin haastatellu, mutta olinpa töissä Jyväskylässä. :/ No, Hepe on meidän edustaja! Joten keskisuomalaiset voivat virittäytyä tänään klo 18.41 telkkarin ääreen, muut voivat myöhemmin virittäytyä Yle Areenalle. :)


Muoks. Ei tullukaan tänään, ehkä siis huomenna!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nainen. Sun hommaksi jää raksasiivous. Joka päivä sen jälkeen kun miehet ovat lopettaneet siltä päivältä. =)
-Tintti-

Janet kirjoitti...

No niin kai sitten... :)

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja ruuan laitto, sekä kahvin vienti tasavälein päivän mittaan pullan ja sämpylöiden kera =)
-Tintti-