Uusia tapahtumia!

|
Taas on asiat liikahtaneet hieman eteenpäin. Kävimme eilen sattumalta tontilla kääntymässä ja huomasimme iloksemme, että maanmittauslaitos oli käynyt laittamassa tolpat talon kohdalle! Voi juku, se siis tietää raivaushommia heti tällä viikolla. Eli Hepe raivaa, mä livistin viikoksi Jyväskylään töihin. :)


Pohjahommatkin ollaan saatu selvyyteen (niistä ei vissiin olekaan ollut puhetta). Kilpailutettiin muutama lähifirma ja saatiinkin yhdestä paikasta todella hyvä tarjous Pakkohan siihen oli tarttua! Jospa tässä toukokuun aikana saataisiin pohjien tekokin aluille. :)


Itse jatkan keittiöfirmojen kanssa touhuamista. Omega-keittiöt olisi seuraavana, sitten mahdollisesti vielä Keittiöjätti ja Marekeittiöt. Keittiöpisteeltä pitäisi saada tällä viikolla tarjous.


Perjantaina tehtiin sitten se lopullinen muutto. Ja heti alkaijaisiksi totta kai pidimme pienimuotoiset tuparit/vappupippalot... Voin sanoa, että sinä viikonloppuna ei paljoa verhoja laiteltu ikkunoihin saatikka laatikoita purettu. Mutta ehkä sitä sitten pikkuhiljaa... :)


Muoks: Ihan alhaalla on "View my stats" -linkki. Jos jotain kiinnostaa tietää, että kuinka moni täällä käy, niin sieltä voi käydä vakoilemassa. :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä taas kerään tarjouksia Kekkilän turveharkoista...Voipa tismalleen sama tavara olla erihintaista eri puljussa!Olen varmistanut jo useamman satasen säästöt /tarviin vaatimattomasti 70-90 säkkiä) kun en ekasta paikasta ottanut! Muutamaa tarjousta vielä odotellen...-ylpeä itsestään Tintti-

Hepe kirjoitti...

Paljonko turvetta tarvitset? Ihan näin lannoitepuolen myyjämiehenä kysyn :P??

Hepe kirjoitti...

Meinaan vaan että jos samaan tarpeeseen kelpaisi kuivakomposti niin saattaisi olla että mulla voisi olla tarjottavaa :).

Anonyymi kirjoitti...

Siis saako sun kautta Turveharkkoja?
-Tintti-