Ai mitäh?

|
Ai siis onks meillä joku blogikin? Jaa, että joku rakennusblogi???


Niin no, kuten osa arvatakin saattaa, niin meillähän ei ole tapahtunut juuri mitään. Mutta tänään on pärähtänyt! Keskiviikkona ja torstaina tuli kaksi rekallista tavaraa, mm. gyproc-levyjä, villaa, puhallisvillaa, muurauslaastia, tiiliä... Kamaa oli PALJON pihassa, hyvä kun sekaan mahtui. 


Nytten siellä paukutellaan ulkovuorilautoja seinään. Siis vau. Taas se näyttää vähän enemmän talolta. :)Illalla kuulemma laitellaan eristeitä. Siis vau, meidän talo lämpimäksi. Siis vau. Tässähän ihan mykistyy!

----

Ai niin, on jälleen aika jakaa ruusuja! Olemme käyttäneet tuossa sisustuksen suunnittelussa Ylivieskalaista firmaa, eli Vieskan sisustajia. Siellähän on sisustussuunnitelman teko täysin ilmaista ja mitään ei ole pakko ostaa. Samalla kun mietitään värimaailmaa, niin samalla siihen nenän eteen isketään parkettia, laattaa, tapettia ja maalisävyjä ja katsotaan, että ne passaa yhteen. Täältä voi lukea meidän valintoja. Itse asiassa laatat onkin jo meillä (tai siis mun vanhempien kotona varastossa) ja ne on maksetukin. Ei yhtään tekis mieli latoa niitä jo paikalleen, eiii... :) 

Mutta lisää itse firmasta: paikan omistaa pariskunta, jotka molemmat ovat todella ammattitaitoisia. Ei pelkästään sisustamisen saralla vaan he oikeasti tietävät rakentamisesta jotain. Tältä mieheltäkin voi kysyä todella tyhmiä kysymyksiä ja aina saa asiallisen vastauksen. Ja siellä ei myydä sitä kallista, vaan sanotaan ihan rehellisesti että tämä on nyt semmosta keskihintaista, tämä halvempaa ja tämä kalliimpaa. He kertovat rehellisesti halvan ja kalliin eroista eivätkä väkisin tuputa sitä kalliimpaa vaihtoehtoa. Esim. lattiamateriaaleista keskustelimme todella pitkään. Yhden hyvän vinkin he antoivat juurikin lattioista; kun laittaa kerralla hyvän, niin sitä ei tarvitse muutaman vuoden päästä heti vaihtaa. Esim. jos ostaa halpaa laminaattia, niin pian tekeekin mieli vaihtaa se pois, jos se kopisee liikaa tai on muuten ikävän näköinen. Myös seinälevyjen laittoon heillä oli omat vinkkinsä, mutta siitä sitten lisää kunhan se tulee ajankohtaiseksi. ;)

Että tällaista meillä, entäs teillä? :)

2 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Kiva kuulla teistäkin! Olen täällä aina käynyt kurkkimassa, mutta aina vaan otsikkona Sitten kun....:D Hienoa, että menee eteenpäin, sehän antaa taas pontta pakertaa lisää. Meillä vika spurttiviikko menossa ennen muuttoa (aika keskeneräiseen joudutaan), ja muuttolaatikoita pakkailen paraikaa. Tauolla siis:).

Janet kirjoitti...

Pitkästä aikaa onkin ihan positiivinen fiilis, että ehkä tästä joskus talo tuleekin ja on uskaltanut jälleen haaveilla sisustamisestakin... :)

Tsemppiä teille muuttoon! On varmasti kurjaa muuttaa keskeneräiseen, mut hei - onhan se nyt sentään oma uusi talo! :)