Etenee, etenee

|
Kyllä meillä raksa etenee, vaikkei blogi päivity aivan samaan tahtiin. :) Hepe oli tässä kaksi viikkoa lomalla, joten raksalla oltiin lähes päivittäin. Alakerrassa on miltei kaikki levyt paikallaan ja pakkelointi on aloitettu olkkarissa. 


Tervetuloa meille!

Eteinen on levytetty. Ikkunan alle
tulee penkki, jossa on vetolaatikot ja ikkunan
viereen seinälle tulee naulakko.

Olkkarin gyproc-kasa ei ole enää noin iso.
Taitaa jopa jäädä ylimääräsiä levyjä
jonkin verran.

Virallinen ulko-ovikin on saatu
paikoilleen. Vähän orvon näköinen vielä... :)

Kävin viikonloppuna Jyväskylässä kyselemässä kodinkoneista tarjouksia. Expertiltä saatiin kallis tarjous, mutta todella hyvillä alennuksilla. Myyjä mainosti, että he saavat myydä AEG:n koneita messuhinnoilla. Eilisiltana sitten googlettelin myyjän kauppaamia koneita ja kyllä, hinnat oli järkiinsä joka koneessa n. 150-200 euroa halvempia. Mutta kysymys kuuluu; tarvitsemmeko me noin hienoja laitteita...? Riittäisikö perusmallit? Siinäpä onkin sitten miettimistä.

Sillä aikaa kun minä humputtelin kälyni kanssa kaupoilla, niin pojat viettivät miesten viikonloppua meillä. Ahkerasti kävivät kalassa ja vähemmän ahkerasti raksalla. ;) No ei vaan, oli raksallakin tapahtunut, mm. piipun tiilet oli nostettu toiseen kerrokseen, jotta päästään muuraamaan piippua. Asunnolla haisi kala, kun eilen saavuin kotiin, joten jotain on saaliiksikin saatu. :)

---

Hiljalleen sitä alkaa toivomaan, että talo olisi valmis. On nimittäin sellainen vuosi ollut takana, että johan tässä toivoisi pääsevänsä "normaaliin" elämään kiinni. Pahoitteluni kaikille ystäville ja sukulaisille, kun emme ole ennättäneet nähdä. Etenkin tänä kesänä joutuu kieltäymään lähes kaikista viikonloppuriennoista kun raksa on tässä vaiheessa. Jospa tämä jouluun mennessä helpottaisi. :)

3 kommenttia:

-MiuTau- kirjoitti...

Moi, meillä on AEG:n koneet ja ei ole ollut valittamista :) Jos haluat, voin kokeilla järkätä ne sulle vieläkin halvemmalla, on nääs suhteet takataskussa aika hyvät ;)Laitat vaan tuleen mulle listan malleista mistä neuvotellaan hinnat alas :D

Janet kirjoitti...

Haha, meidän suvun myyntitykki! :D

Kuule, tee vaan tarjous. Kunhan kodinkoneet on valkosia. Eli jääkaappi, astianpesukone, uuni, liesi, mikro (ehkä), sekä pesutorni. Lisäksi jonkinmoinen arkkupakastin ois jees. Hinta keskitasoa, ei mitään hienouksia. :)

Saara kirjoitti...

Kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa hintoja, koska nämä on niitä paikkoja, joissa voi säästää satoja (tai jopa tuhansia) euroja! Me pyydettiin tarjous useammasta Gigantista ja mentiin sitten paremman tarjouksen kanssa toiseen liikkeeseen - totta kai ne pisti paremmaksi ja taas hinta tippui. Lisäksi saatiin kotiinkuljetukset ilmaiseksi. Aika paljon tuntuu olevan ilmaa noissa hinnoissa, kun päräyttää kaikki koneet uusiksi..