Juhannushumua

|
Tällä viikolla onkin ollut taas hieman hiljaisempaa raksalla. Parina iltana ollaan käyty jotain pientä tekemässä, mutta onneksi ne pienetkin asiat tekevät taloa koko ajan valmiimmaksi. :)


Tiistaina meille saapui ensimmäinen "kodinkone", eli lämminvesivaraaja! Eikä pelkästään se, vaan myös aurinkolämpökeräimet! Nii-in, meillä hyödynnetään tulevaisuudessa aurinkolämpöä... Ei varmaan olla muistettu kertoa tällaisesta suunnitelmasta? Lämminvesivaraaja on siis Jäspi Solar 300, jonka mukana tuli kaikenmaailman litkuja, letkuja ja aurinkokeräimiä.


Itse masiina ja jotain nesteitä.

No ne aurinkokeräimet.

Huomasimme jälleen, että miten sitä voimissa onkaan eroja... Noita keräimiä kun kannettiin sisälle, niin toisen keräimen kohdalla mun sormista alko loppumaan voimat. Heikki tuumas, että hän vois kannella näitä vaikka kuinka kauan. Miten niin olen vähän heiveröinen...?


Eilen sitten minä hioin ("jee") ja vähän paikkailin koloja. Kovasti tekis mieli vetää eka kerros pohjamaalia olkkariin ja katsoa, miltä se näyttää... Heikki laitteli styrokseja terassin pohjalle ja samalla mietittiin terassin kokoa.


"Mihis tämä pala kuuluu...?"


Vaikka terassi onkin ihan hyvän kokoinen, niin mieleni tekisi sitä hieman suurentaa.... Mutta onko järkeä? Pitäisi noita "anturoita" tehdä sitten lisää, jos sitä suurennetaan, ja kuka tässä kerkee/viitsii ruveta niitä tekemään? No, mietitään....


---


Pitäisi kodinkoneistakin kirjoittaa jonkinmoinen kirjoitus, mutta en ole saanut aikaiseksi. Sanotaanko nyt näin, että on ollut välillä muitakin murheita kuin pelkkä rakentaminen... Noh, on vain nostettava leuka pystyyn ja koitettava jaksaa. Eiköhän tämä jossain vaiheessa sitten helpota.


Nyt hyvät juhannukset kaikille lukijoille!3 kommenttia:

I'm Lacking kirjoitti...

Mukavaa juhannusta ja kesää :)

-MiuTau- kirjoitti...

Tuotas, sä pyörtyisit kun kävisit livenä katsomassa meitin terassit! Joo, vanhat terassit öljyän tänään (kiertää puoli taloa ja sitten tänään varmaan saadaan valmiiksi terassin laajennus osa nro1 (40neliötä ). Sitten aletaan rakentaan tuonne jokitörmään terassia eli teraasin laajennus nro2 ( 30neliötä). Hups; joku rakastaan istua kesät ja kesäillat tuolla pihalla :D

Janet kirjoitti...

Joo, voitais mekin tehdä semmoset massiivisit terassit jos tahottais... Ja oisin halunnutkin. :) Mutta otettiin järki käteen ja tultiin siihen tulokseen, että niistä tulee vuosien saatossa sellaset romujen kerääjät vain. Että jos on optimaalisen kokoset terassit niin siinä on vain kaikki oleellinen. :D