Huh hellettä

|
Lopultakin se aurinko on saapunut tänne pohjolaan! Ulkona on ihanan hiostavan kuuma, varmaankin ukkonen saapuu siis tänne päivän aikana. :) Tuumasin joku aika sitten, että taitaa jäädä ruskettuminen tältä kesältä vähäiseksi. Viime kesänä oltiin rakentamassa ulkona, tänä kesänä ollaan sitten täysin sisällä. No, säästyypä miesten selät palamiselta. :)


Yläkerrassa ollaan harjoiteltu edelleen pakkelointia ja hiontaa. Hiljalleen alkaa sekin homma sujumaan. Alakerrassa miehet ovat laittaneet väliseiniin levyjä ja eristeitä, joten alhaallakin alkaa näyttämään todella hyvältä. Pieni murhe meille tuli viime viikolla vastaan, kun jouduttiin irrottamaan alimmaiset villat, sillä alajuoksu on vielä paikoitellen kostea. Osasimme kyllä varautua siihen, koska talo sai vettä niskaansa ennen kuin saimme syksyllä katon tehtyä. Nyt sitten onkin ankara kuivattaminen käynnissä. :) Onneksi tuo ei aiheuta mitään suurta odottelua, sillä hommia riittää.


Sitten kuvia.


Alakerran vessa ja vaatehuone on
suurimmaksi osaksi jo levytetty. :)

Keittiön puolelle jäi tällainen
syvennys, johon laitetaan sitten
jääkaappi sekä kaksi korkeaa kaappia.

Makuuhuoneen vaatehuone on sisältä
levytetty. Sattumalta puhallusvillasäkit
olivat juuri oikean kokoisia, joten 
vaatehuone pääsi heti tositoimiin.

Lähiaikoina odotettavissa lisää väliseiniä, virallisen ulko-oven asentamista, väliaikaisten rappujen tekoa, eteisen levytystä.... Hoksasimme, että piipun ja takan välinen seinä pitää saada kuntoon ennen piipun muuraamista, joten odotettavissa on mahdollisesti jopa maalaushommia!

5 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Mutta ehtiihän sitä ulkona tauolla sentään vähän palaa:D.

Janet kirjoitti...

Tauko? Mikä se on? :D Hepe hörppää aamulla kahvikupin naamaansa ja illalla kotiin tullessaan syö ensimmäisen kerran. Ei siellä mitää taukoja harrasteta... ;)

Ei vaan, pitäis kehitellä pihalle vähän istuinta, niin voisi vaikka ne raksakahvit pihalla hörppästä. :) Noh, ensi kesänä olen sitten ruskea, kun saa omalla pihalla hillua bikineissä!

Kirsikka kirjoitti...

No, ainakin rautakauppareissuilla joutuu vähän laittamaan nenäänsä pihalle:). Ootan kanssa jo ensi kesää, kun ois sitten pihakin iskussa. Vaikka nautin mä jo nytkin:).

Anonyymi kirjoitti...

Amattimies villoittanut.

Janet kirjoitti...

Anonyymi: ?