Messuja ja piirustuksia

|
Miksi kukaan ei päivitä tätä?? Käsittämätöntä...

Noh, mitäpäs meille? Saatiin viime viikolla ensimmäiset luonnokset pohjapiirustuksista. Eka reaktio oli jyrkkä EI, toka reaktio että täähän vois toimia ja sitten muutaman päivän mutustelun jälkeen kolmantena tuli olo, että jos jotain vielä hiois... Pieniä muutoksia luonnokseen tehtiin, mm. pukuhuone ei ole läpikulkutila suihkuun ja kodinhoitohuoneeseen ja ruokailuerkkeriä kasvatettiin ihan hitusen vielä... :) Piirtäjä ei ilmeisesti vieläkään ole asiaa kommentoinut, onkohan se miten loukkaantunut? :)

Käytiin viime viikonloppuna rakennusmessuilla Ylivieskassa. Pää oli kyllä iha pyörällä sen jälkeen, kun kaikki (totta kai) tyrkytti omaa ratkasuaan parhaana. Erään LVI-firman kanssa sovittiin alustava tapaaminen maaliskuun puolella ja Pihla-ikkunoiden herra puhu kyllä hyvin ikkunoidensa puolesta. Myöskin ulko-ovet oli sillä firmalla fiksun näköisiä ja parvekkeen (takaovien) systeemit oli kätevän tuntusia. Yhden sähköfirman esittelypaikalla käytiin kolme kertaa ja kertaakaan ei päästy miehen kanssa juttelemaan. Ei sitten enää viititty neljättä kertaa palata sen miehen luo, sillä kun oli tärkeämpää selittää jollekin jostain komponenteista... Maaliskuun eka viikonloppu olisi sitten Jyväskylässä (ehkä hieman isommat) messut. Että sinne siis!


Mitäpä muuta? Niin, no siis kauppakirja allekirjoitettiin viime viikon perjantaina, että nyt alkaa homma olemaan virallista! Välillä tulee kyllä semmonen olo, että ymmärtääköhän sitä niinku täysin, että mihin sitä on alkamassa.... Ehkä se kesällä alkaa sitten hahmottua... :)


Niin, ja kiitoksia äänestäjille! Ahava voitti ihan viime metreillä, kisa oli kyllä loppuun saakka tiukka. Palaamme asiaan, kunhan raati on päättänyt lopullisesti tontin nimestä. :)

2 kommenttia:

Harri kirjoitti...

Kuvia luonnoksista?

Janet kirjoitti...

Juu, laittelen kuvia kunhan ennätän! :)