Juhuu!

|
Attention whatsoever! Laitoin edellisen kirjoituksen kommenttiin sähköpostiosoitteeni! Yhteydenottoasi odotellessa.. :)

Niin, ja kiitoksia kovasti kaikille kommentoijille! Hyviä ajatuksia on tullut, näistä on hyvä jatkaa... Ja lisääkin saa kommentoida!

6 kommenttia:

whatsoever kirjoitti...

Kuvat lähtivät :)

Janet kirjoitti...

Kiitos kovasti! Ensikatsomalta näyttää kyllä hyvältä ja toimivalta ja harkitsemisen arvoiselta. :) Tuli vähän semmonen fiilis, että täähän voi sittenkin toimia!

Susu kirjoitti...

Siis uskomattoman ihanalle paikalle teidän talo on tulossa!!! Ranta meiltä puuttuu ja sen takia voisin harkita joskus rakentavamme kolmannen kerran :) Pohjakuvassa on kyllä vielä viilattavaa, mutta edellisissa kommenteissa olikin jo oikeestaan samoja mitä minulle tuli mieleen. Lisäyksenä vielä, että sisääntulo näyttää aika kapealle kun miettii kenkämerta mikä yleensä kodeissa on :) Suunnitella kannattaa kyllä rauhassa ja vaikka pidempäänkin. Meillä erityylinen talo joten sen pohjakuvasta ei teille apua luultavasti olisi.

Seurailen varmasti blogianne ja raksanne edistymistä, tsemppiä!

Janet kirjoitti...

Kiitoksia Susu, ollaan myös tyytyväisiä tontin paikkaan! Sinne vaan Putaalle naapuriin rakentamaan, tontteja on vielä kaupan.. :)

Eilen "räjäytimme" pohjapiirustuksen ja aloitimme tavallaan alusta. Mitähän piirtäjä tuumaa, kun kuulee meidän ehdotukset... :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei, minäkin haluisin kuvat keittiöstä whatsoever:ltä. Meillä tulossa saman mallinen keittiö!

t, Tytti

whatsoever kirjoitti...

Innostuinpa kirjoittamaan vielä hieman lisää keittiöstämme ja sen suunnittelun vaiheista ja etenkin ongelmista. Kuviakin laitoin http://whatsoever-sowhatever.blogspot.com/2010/03/opettavaisia-tarinoita-talon.html