Pää täynnä ajatuksia

|
Joopa. Piirustusta on pyöritelty taas ja hampaita hieman kiristelty. Kaikkea haluaisi, mutta jostain on varmaan ruvettava tinkimään... On tullu vähän sellanen olo, että taidetaan asioita miettiä nyt hieman liian vaikeasti. Pakko kai tähän on olla joku järkevä ratkasu??

Kyselin aamusella, että passaisko tavata piirtäjää tällä viikolla. Sieltä sitten tulikin vastaus, että meidän talon suunnittelu siirtyykin eräälle uudelle piirtäjälle. Onneksi saimme sumplittua treffit tämän insinöörin kanssa perjantaille, että pääsee kasvokkain juttelemaan toiveista ja ahdingosta. :) 

---

Ajattelin tähän loppuun vielä hieman mainostaa. Mitään minulle ei tästä makseta, mutta mulla onkin oma lehmä ojassa. ;) Eli tämä meidän alue, jonne rakennamme, on nimeltään Niemenharjun ranta ja tämähän sijaitsee Pihtiputaalla, melkein keskellä Suomea. Tontteja ei ole mennyt kaupaksi, mikä on hieman ihme. Niitä ei kuitenkaan ole hinnalla pilattu, ovat lähellä keskustaa ja rannat on ruopattu...  Eli jos joku on nyt rantatonttia vailla, niin kipin kapin varaamaan omaa! Mehän ollaan toki viety se paras sieltä, mutta ei ne muutkaan yhtään hullumpia ole.. ;) Toiveissa olisikin, että alueelle tulisi mahdollisimman pian muitakin rakentajia, ettei ihan yksin siellä tarvitse olla. :)

0 kommenttia: