Kuvapläjäys

|
Ou jees, nyt on päästy jo "sisälle" maalaamaan! Vaikkei kattoakaan ole, niin ensimmäinen sisäseinä on maalattu, kyllä vain!Eli maalasin tuossa eilisiltana ekan kerran teknisen tilan seinän, johon saadaan sähkökaappi ensi viikon alussa. Tänään kävin vetäsemässä toisen kerroksen päälle. Eiköhän se vältä asiansa siinä. :)

Uskalsin kiivetä myös ensimmäisen kerran yläkertaan. Jalat meinasi hieman täristä, kun lankkujen päällä piti kävellä, mut selvisin ihan hengissä. Tässäpä meidän parveke!
Tuohon katon päälle siis vielä tulee jonkinmoinen lattia, ettei siis tarvitse huovan päällä kävellä. :)


Kuvaa parvekkeelta yläkerran eteiseen. Toiseen päähän siis tulee rappuset ja kummallekin sivulle tulee yhden huoneet. Niin, ja kylppärikin tulee johonkin väliin. :)Yleiskuvaa talosta. Hieman ongelmallinen keskikohta tuosta katosta on nyt saatu ratkaistua, joten päästään sitä huopaa laittamaan hiljalleen. Jeij!


Ja kyllä, nyt sinne asuinalueelle on tehty asfaltti ja isketty hienot lyhtypylväät pystyyn.... Mutta missä on asukkaat? Missä on rakentajat? On sääli, että noin hieno alue ei ole vielä saanut kuin vasta yhden talon, eli meidän talon. Kaksi muuta tonttia on kyllä myyty, mutta mitään niillä ei ole tapahtunut. Vielä siellä olisi 8 omarantaista tonttia ja 2 kuivanmaan tonttia. Ja voi, kyllä niitä katselijoita riittää. Hyvä jos yhden käden sormet riittää niille joka päiväisille "kyylääjille". Kukaan ei uskalla tulla juttelemaan, kauheaa vauhtia kaasuttavat pois jos näkevät meidän raksalla autoja. Ja jos jollekin vihjaillaan, että olisi tontteja myytävänä, niin ensimmäinen vastaus on: "Voi, kyllähän sitä jos lotossa voittais...". Eipä mekään olla kymppiä enempää lotosta voitettu, mutta talo nousee silti. Onko muka keskimäärin 30 000 euroa liikaa rantatontista? En ymmärrä. Ja lisäksi pelkään, että tuosta paikasta tulee (kaikella kunnioituksessa) joku eläkeläisten kultarannikko. Missä nuoret ihmiset ovat? Lapsiperheet? Mä en halua olla ainoa alta kolmikymppinen tuolla. :D Nyt ihmiset oikeasti, tarttukaa hetkeen!Mutta näihin kuviin, näihin tunnelmiin.... :)

3 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Kylläpä näyttää talo hyvältä! Ja mukava lukea kuulumisianne taas. Eikä oo 30 000 liikaa rantatontista, todellakaan. Täällä meilläpäin sillä ei saa vielä minkäänlaista tonttia. Että kelpaisi meille ainaskii:).

Anonyymi kirjoitti...

Jaana, se on kiinni Putaan työtilanteesta :)

-Tintti-

Janet kirjoitti...

Kirsikka, ei se kyllä minustakaan paha hinta ole, mutta kaikki on tietysti suhteellista.. Ainakin täällä päin!

Tintti, no onhan täällä töitä! Shellille hakevat työntekijöitä ja psykologin virkakin tais olla auki... :D