Vähän kuulumisia

|
Niinpä niin. Yksi mies sai kenkää, mutta onneksi vauhti ei kauheasti hidastunut. Sade oli ainut, joka aiheutti pari päivän paussin kattohommissa. Onneksi sunnuntaina oli todella hyvä keli ja saatiin hommat taas etenemään!


Otettiin äipän kanssa urakaksi siivota talo sisältä ja ulkoa. Sisälle olikin kertynyt suhteellisen mukavasti kaiken maailman sahanpurua ja tuulensuojalevyn moskaa, mutta niin vaan saatiin kaikki lakaistua pois! Sen märän moskan kun sai tuhottua, niin lattian kuivuminenkin nopeutui huomattavasti. :) Minä pönttö en ottanut tietystikään ennen -kuvaa, nyt on vain tarjolla jälkeen:Kylläpä lattia kiiltää!!

Tänään sitten katto tuli lopullisesti valmiiksi. Tai siis alushuopa on paikallaan, palahuopa odottaa vielä katolle pääsyä. :) Kiitos ukkelit kovasti, olitte ahkeria!

Ikkunat ja ovet tulla pärähti tänään tontille, viimeinkin. Nopealla vilkaisulla kaikki näytti olevan ehjiä. Huomenna sitten siirellään niitä sisälle, ensi yön saavat kölliä vielä pihalla. :)


Kuvaa katollisesta talosta ei ole, kun ei tuo kameran salamavalo ihan riittänyt. Ehkä huomenna sitten. :)


3 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Kiva kuulla kuulumisia! Me kans tehtii saman siivousurakka viikko sitten. Onnittelut katosta:). Sitä odotellessa kanssa, ois kiva, jos ei enää satais sisään...

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä rakentajille täältä etelästä!!

Hyvä heikki!
Kenkää vaan puliukoille ja rapulaisille!!! :)


Hengessä mukana joka päivä!!

t:Heka-serkku

Janet kirjoitti...

Kirsikka, toivotaan teille kovasti aurinkoisia ja ihania syyspäiviä, niin saisitte tekin talon sateesuojaan! :)

Kiitoksia Hekalle tsempeistä! :)