The roof is on fire...

|
Tai siis ei ole, minun tietääkseni ainakaan. Mutta se voisi olla tulessa, koska työmiehet on ollut niin liekeissä, että meillä on jo kattoa osittain valmiina! :) Kauan tätä on odotettu. Appiukko meinasi, että viikon päästä olisi jo katto valmiina, mutta ei nyt pidä innostua - viikko sitten mulle lupailtiin samaa. :) Tärkeintä kuitenkin on, että se on tekeillä! Voi riemua!


En saanut kunnon kuvaa katosta, koska en millään viitsinyt kiivetä ylös asti. Mutta tässä osviittaa siitä, että on siellä ainakin jotain!Niin, ja sähkökaappikin on nyt seinällä. Ja ilmeisesti sähköjenkin pitäisi tänään alkaa toimimaan, saa nähdä... :)Ja sitten tein tässä tärkeän investoinnin tänään. Ostin raksaradion! Tai siis, enhän mä sitä vielä ole maksanut, nyysin sen työpaikaltani ja lupasin maksaa joskus siitä pari euroa... :P Mutta se on musta! Se on tyylikäs! Siinä on radio! Siinä on kasettidekki! Ja kaikista tärkein: se on niiiin vanha, ettei haittaa vaikka siihen tulisikin maalitahroja! :D


Ja sitten lopuksi paikallislehtikatsaus! Olemme tässä odotelleet, että milloin ensimmäinen kuntalainen kajauttaa ilmoille näränsä siitä, että kunta tekee hienoa asuinaluetta ja vain yksi talo (eli siis, köh, me) on rakenteilla. No, viime keskiviikon tekstaripalsta olikin saanut jo ensimmäisen kummasteluviestin: Lähes julkkiksii, siis!

4 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Voi jee, onnea osakatosta! Voin kuvitella fiiliksen, ja myös hieman kadehdin:).

mannikko1214 kirjoitti...

Raksaradio on kyllä aivan must. Meillä se löytyi vanhemman polven varastoista... Tutulta näyttää. :D

Janet kirjoitti...

Kirsikka, eiköhän teilläkin kohta olla samassa vaiheessa... Pian menette edelle meistä! :D

mannikko, tuo radio on kyllä ihan must... Hepe haaveili vielä semmosesta isommasta, jossa oli kaksi kasettipesää ja nippelia ja nappelia enemmän... Semmonen, joita oli silloin yheksänkymmentäluvulla kielistudioissa. :D Mut nyt on tyytyminen tähän. :)

Sari kirjoitti...

=D onnittelut katon etenemisestä ja raksaradiosta!
Ja SÄHKÖT!!! Hitto, oon kade, tunnustan. Meillä muutto viikon sisään ja sähköt saatiin viime viikolla... =o