Iltakuvailua

|
Ihmeellistä on se, kun mies tulee kotiin ja sanoo että mennä raksalle katsomaan yhdessä mitä siellä on tapahtunut, niin ainut asia minkä silloin otan mukaan on puhelin. Olisiko kamera yhtikäs mitään...? Joten pieni kuvakollaasi Nokian puhelimella otettuna:Yleiskuva etupuolelta. Minusta tuo on aika talon näkönen?
Tarkkasilmäiset huomaavatkin ehkä, että yksi ikkuna on laitettu
umpeen. Kyllä siitä olikin tiukka vääntö.. (Eli eteiserkkerin "sivuseinän"
ikkunaa ei ole eikä tule.)Raksaovikin on paiskattu paikoilleen. Aika tyylikäs, eikö?


Räystäslaudatkin on muuten laitettu paikoilleen. 
Siis ne, jotka maalasin joskus sata vuotta sitten 
juhannusviikolla. Hei mäkin olen tehnyt jotain 
talon eteen! :)Perjantaina ukot laitteli ulkovuorta ja minä kanniskelin Markku-ystäväisen kanssa piipputiiliä sisälle. Tai siis lähinnä Markku kantoi ja minä järkkäilin. :) Maalatut ulkovuorilaudat ei näytä aivan riittävän, joten maalaamatonta lautaa joudutaan loppuseinään laittamaan. :/ No, asia ei nyt kovin vakava taida olla. 


----


Haaveilin tuossa ennen uutta vuotta, että oisin räpsinyt kuvia meidän ihanista joululahjoista, joita pääsen sitten joskus käyttämään meidän ihanassa talossa. Saatiin mm. ihana Pentikin hirvi (kiitos Heidi-kummitädille, pitää varmaan soittaa ja kiittää ihan tässä lähiaikoina!) ja uusia lautasia, jotka sitten tulevaisuudessa on meidän "ykköslautaset". Ja kunnon Fiskarsin kinkkunleikkuusettikin saatiin. Ja mitäs vielä...? Niin, ja löylykiulu ja -kauha! Joko talo vois olla valmis, joko...??!

6 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Kyllähän se talolta tosiaan näyttää:). Hienoa! Missäs vaiheessa on sisätyöt? Riemullista tammikuuta!

Janet kirjoitti...

Sisätyöt odottaa tällä hetkellä sitä, että saadaan tuo ulkovuori kuntoon ja ikkunat paikalleen. :/ Mutta sitten pärähtää! :)

Anne kirjoitti...

Talohan se siellä! Joten selkeästi edistyy rojekti... lumien sulaessa on jo lähes valmista?!

Janet kirjoitti...

Voi, kunpa olisikin lumien sulaessa valmis! Jos kovasti toivoo ja kovasti pinnistää, niin ainakin lähellä valmista voidaan silloin olla. :)

Neiti S kirjoitti...

Kylmä on mutta onneksi se päämäärä, eli talon valmistuminen teillä jossain vaiheessa häämöttää!

Tuulispää kirjoitti...

Sehän näyttää jo talolta!
Nyt alkaa jo työmaahuussi kalveta tuon rinnalla :)