Seinistä

|
Voi hyvä tavaton. Joskus monta kuukautta sitten lupasin vilauttaa tänne blogiin meidän sisäseinien värivalinnoista! Ja kippaskappas, olen täysin sen unohtanut. :) Aloin tuossa huvikseni katselemaan tuota meidän listaa, johon on laitettu meidän kaikki laattavalinnat ja nyt sitten huomasin, että onhan siinä ne väritkin.


Eli meidän seinäthän tulee olemaan pääsääntöisesti tapetoitu lasikuitutapetilla. Ihan sen takia, että ne on helppo pitää puhtaana ja reiät ei tunnu siinä niin pahalle. :) Ja tietysti ne on helppo maalata uudestaan, jos alkaa väri ketuttamaan. Eli suunnilleen joka huoneeseen tulee tätä sävyä:Eli ei liian valkoinen vaan hieman tuollainen lämpimämpi sävy, mutta ei myöskään liian räväkkä. :)

Olohuoneeseen takan takana olevaan seinaan ja yläkerran rappusten yhteen seinään suunnittelimme vähän "räväkämpää" sävyä. Eli siis jotain tehosteseinän tapaista, kuten tämä väri:


Vähän marjapuuromainen, mutta silti tumman värinen. Ja aika kivasti passaa tuon toisen värin kanssa yhteen? :)

Makuuhuoneeseen tulee se yksi seinä sillä tehostetapetilla, josta aikaisemmin taisin kertoakin.

Kodinhoitohuoneeseen tulee pääosin lasikuitutapettia, mutta myös vähäsen laattaa. Värinä onkin kodarissa Oliivilehto:


Luonnossa (tai siinä mallilapussa) väri oli enemmänkin vaaleanvihreä, mutta on se hyvä tämäkin. :)

Että sellaisia kuulumisia tällä kertaa! :)


3 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Tuo eka sävy olisi hyvä meillekin, sillä iso osa taloa on yhtenäistä ja avointa tilaa. Lisäksi on melko todennäköistä että keittiöön ei tule laatoitusta. Sutii jotain "lujaa" ja kestää keittiössäkin?!

Myös nuo kaksi muuta ovat kivat. Tehosteseinät toimivat mielestäni tosi kivasti sisustuksessa.

Janet kirjoitti...

Eka sävy on mielestäni luonnossa hieman vaaleampi kuin mitä tuossa netin kuvassa. Mutta tuo voisi kyllä tuollaisena tummana toimia meilläkin. Hmm.... :)

Halusin noita tehosteseiniä meille, mutta meidän avaran tilan takia tuntui hankalalta valita yhtä tiettyä seinää tehosteseinäksi. Ja kun ikkunoitakin on lähes jokaisella seinällä ja tehosteseinän pitäisi olla suunnilleen ehjä... :) Onneksi keksimme sitten käyttää takkaseinää tehosteena!

T kirjoitti...

Hyviltä vaikuttaa teillä värivalinnat. Seinien väreissä on muuten ihan valtava vaikutus valolla, tiesin sen mutta yllätyin kuinka erilaiselta sama väri näyttää a. kaupassa b. eteläpuolella olevassa huoneessa seinällä ja c. pohjoispuolella olevalla seinällä. Maaleissa on minusta ihan kiva käyttää rohkeutta, sillä nehän voi maalata aina uudelleen...ja uudelleen ja...
:)

Mukavaa uutta vuotta teille!