Tilastoja

|
Meilläkin on tuo Statcounter ollu käytössä varmaan kohta vuoden ajan. Erityisen kiinnostavia on nuo hakusanat, eli millä sanoilla meidän blogiin on eksytty. Yksi lemppareistani on "sähkömiesten haalarin väri". Pahoittelen, mutta en kyllä tiedä, minkä väriset sähkäreiden haalarit on! :) Eniten meidän blogiin on eksytty sanoilla "operaatio ahava" - aika yllättävää! Pitipä heti mennä googleen ja kokeilla, miten nopeasti se ehdottaa ahavaa. Ennätin kirjoittaa "operaatio a" niin heti neljäntenä oli meidän blogi siinä tyrkyllä. Ain't we the popular one? :D
Myös "lapsi ahkiossa" on johdattanut googlaajan meidän sivuille sekä "ostetaan omakotitalo Pihtiputaalta". Elkää ostako valmista taloa, vaan ostakaa rantatontti ja rakentakaa uusi! (Pieni mainos tähän väliin, pahoittelen!)


Viime vuonna uniikkeja vierailijoita on ollut lähes 10 000, eli 9469 kappaletta. Tällekin vuodelle kävijöitä on kertynyt jo 490 kappaletta. Hyvä hyvä, jos ihmisiä kiinnostaa! :)


Useimmat vierailijat eivät ole tulleet minkään sivun kautta vaan heillä on ollut ilmeisesti osoite tallessa ja hypänneet suoraan meidän sivuilla. Mutta Koti Lahelaan - blogista, Ladetalosta sekä Talo Värjölästä on moni löytänyt meidän blogiin, kiitos siis siitä. :)


Kävijöitä on ollut ympäri maailmaa, mutta pääsääntöisesti kuitenkin Suomesta. Eipä nuo Viron, USA:n tai Saksan lukijat ole kovin kauaa viipynyt meidän sivuilla, keskimääräisesti n. 0 sekunttia... Ei vissiin ollut ihan heitä kiinnostava blogi? :)


Kiva, että ihmisiä on kiinnostanut meidän blogi! Pahoittelen, että päivitysrintamalla on ollut näin hiljaista, mutta eipä tuolla raksallakaan ole mitään ihmeitä tapahtunut. Eiköhän se asia tässä kevään aikana korjaannu, kun päästään sisätöihin käsiksi!

6 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Nuo hakusanat ovat ehdottamasti se hauskin juttu. Meille on tultu jopa sanalla sukkahousut, ja sitä hieman ihmettelin. Voihan se olla, että olen jossain vaiheessa sellaiset vetimet maininnutkin?!

Mukavaa viikonloppua raksalle!

Tapani Värjölä kirjoitti...

Hakusanalistoja on aina hauska lueskella. Joskus löytyy ihan käsittämätttömiä hakutermejä joilla on sivuille eksytty :)

Jepa kirjoitti...

Nuo 0 sekuntia sivuilla viettäneet ulkomaalaiset voi olla hakukoneiden spidereitä. Ne ei yleensä kauaa vieraile sivustolla, kun ovat jo päättäneet, mitä sieltä löytyy :)

Pitäsköhän tuo kurillaan omilleki sivuille laittaa statcounter. Vaikka eipä siellä ketään käy...

Janet kirjoitti...

Anne: Ootkohan omassa blogissasi jakanut jotain hyviä sukkahousuvinkkejä...? ;)

Voi Jepa! *pai* Kyllä mä sun blogia käyn lukemassa lähes päivittäin! :)

Jepa kirjoitti...

Noista statcounterin hommista vielä: statcounterin ilmaisversio ei oikein osaa laskea noita vierailujen kestoja.

Se laskee ne jotenkin niin, että aika lähtee käyntiin sivuille saapumisesta ja menee poikki siitä, kun viimeisen kerran sivua on vaihdettu kohteen sisällä. Eli jos ihminen tulee ja lukee vain yhtä sivua (esim vain uusimman tekstin klikkaamatta mitään kuvaa tms), niin kestoksi tulee 0 sekuntia, vaikka sivu ois auki tunnin.

Nollaksi lasketaan tälleen helposti yli puolet ihan oikeistakin vierailuista vierailuista siis.

Janet kirjoitti...

Aijaa, no ihan hyvä tietää, ettei usko niihin aikahommiin ollenkaan. :)