Taas ollaan julkkiksia..

|
..tai siis meidän blogi on julkkis. Koti Lahelaan sekä Landetalo -blogit ovat kirjoittaneet uusimmasta TM Rakennusmaailma-lehdestä (6/11), jossa käsitellään sosiaalista mediaa ja rakentamista. Mielenkiinnosta sekä pienessä kuumehöyryssä ostin eilen lehden (maksoi muuten 10 e!), jonka mukana tuli cd-levy (jolla ei tee yhtään mitään, näin ainakin eilen Hepe analysoi pikaisesti). Oli hauska lukea lehteä, koska siinä oli monta tuttua blogia mainittu. Ihan niin kuin olisi lukenut joistain paremmistakin kavereista. ;) No, selasin jutun loppuun ja mitäpä sieltä löytyikään! Kuva meidän blogin etusivusta! Oli siinä monen muunkin blogin kuva, mutta heti ensimmäisenä se oma blogi sattui silmään. Vau, ollaan taas julkkiksia. :)


---


Palkkiasia on ratkaistu. Saan hioa ja lakata sen! :) Heikki ei aio osallistua siihen millään muotoa, vaan palkin käsittely jää kokonaan minulle. Kunhan tässä kerään vielä vähän voimia flunssan jäljiltä, niin sitten lähden hommiin. :)

2 kommenttia:

osmankaami kirjoitti...

On tämä sosiaalinen media kiva juttu, itsekin kun tuota Rakennusmaailmaa tavasin, tuli tunne kuin olisi kavereista lukenut... :D

Hienoa, että palkki"ongelma" ratkesi; pikaista paranemista sinulle!

Mukavaa loppuviikkoa!

Kirsikka kirjoitti...

Noni, se palkkihomma meni sit just oikein. Meillä on vedetty valkosella maalilla (kattopanelit maalattu peittävällä myös) ja listat tulossa. Eli samoin tehty täällä:).