Viikonloppuhommia

|
Tänä viikonloppu olikin harvinainen, kun olimme Hepen kanssa ihan kaksistaan raksalla. Mitään mahdottomuuksia emme saaneet aikaiseksi, mutta jotain pientä kumminkin. :)

Viikolla oli ukot ahkeroineet yläkerrankin loput kattopaneelit paikoilleen. Kyllä on nyt aula hyvännäköinen!Yläkerran aulassa on tuollaiset
mukavat viisteet, jotka näyttävät
nyt todella hyviltä paneeleiden kanssa.

Eilen tuumailtiin (taas) terassia ja pihasaunaa. Lopultakin päädyimme molempia miellyttävään ratkaisuun, mutta niistä sitten juttua joskus myöhemmin lisää. :) Lakkasimme myös jonkun verran yläkerran aulan puolipaneeleita, jotka sitten tänään nostelimme ylös valmiiksi. Minä sitten lakkasin loput paneelit tänään, joten paneeleiden lakkaaminen on hetkeksi ohitse! Heikki laittoi alakerrassa viimeisen gyproclevyn paikoilleen ja siirtyi sitten laittelemaan yläkerran viimeisiä levyjä. Sieltä nyt vielä muutama puuttuu, mutta ei se kauheasti haittaa. Kunhan saisi nyt alakerran seinät valmiiksi....

Ja lopultakin tänään kokeilin olkkarin palkin hiomista! Heikin isä toi lainaan sellaisen hiomakoneen, jolla pörryyttelin sitten pikkupätkän palkkia tasaiseksi. Voin sanoa, että otti käsiin se homma. :) 


Ai miksi hioin vain tuollaisen pikkupätkän? Noh, siihen on kaksi syytä: 1) piipun muuraus alkaa pian, joten osa palkkia pitäisi hioa + lakata ennenkuin se piippu estää sen, sekä 2) koska ne keittiönkaapit on (edelleen) tiellä. Pidetään nyt alkavalla viikolla peukkuja, että kaapit lähtevät parempaan säilytykseen pikimmiten.

Ai kauhia, elokuu on jo huomenna! Mihin tämä aika on mennyt...?

0 kommenttia: