Värikokeiluja

|
Tänään oli vihdoinkin se päivä, että pääsin kokeilemaan vessan seinälle tulevan talon värejä. Ja ei niistä kyllä vieläkään oikein ota selvää!Ekassa kuvassa näette kontrastin värien välillä. Odotin hieman loivempaa eroa näiden välille, eihän niiden niminumeroissakaan ole kuin kahden numeron heitto... :)Ja tässä kuvaa sitten siitä, miten värit käyvät (tulevaan) ympäristöön, johon kuuluu etäällä kajastava järvi, mustikkametsä, harva männikkö ja aurinkotuoli. :)Ja tästä näkyy ero ihan tuohon maalarinvalkoiseen. Vaaleampi väri ei siis olekaan täysin valkoinen, vaikka siltä se ensikatsomiselta hieman näytti.

Jotenkin tämä maalauskokeilu sai minut vakuuttumaan siitä, että tuo ruskeampi olisi parempi? Ainakin talo olisi "näyttävä" ympäri vuoden, kun taas tuo vaalea väri voi jäädä ainakin talvella vähän valjuksi.. Vai mitä mieltä taas muut ovat? :)

3 kommenttia:

Sahrami kirjoitti...

Minun silmääni tuo ruskea näyttäisi hyvältä tuossa ympäristössä - tosin minun visuaaliseen silmääni en kauheasti luottaisi, kun asuntoessuillakin sain lähinnä migreenin...

Tuo Wienerbergin tiili on tosi kivan näköistä, ei minullekaan sattunut hintaa mistään silmiin.

Janet kirjoitti...

Heh, siitä vaaleuden määrästä kuka tahansa olisi voinut saada migreenin. :)

Kyllä minäkin tykkäisin enemmän tuosta ruskeasta. Sisustuksessakin ollaan haettu vähän perinteisempää ilmettä, niin tuo ruskea voisi olla siinäkin mielessä parempi. Sointuisi sisäpuolen kanssa hyvin yhteen. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ruskeamman kannalla.

-Tintti-