Putkia ja styroksia

|
Jokohan sitä nyt saisi sellaisen järkevän päivityksen aikaiseksi? Tuntuu, ettei mitään taas ole tapahtunut, mutta ollaanhan me asiat saatu siihen pisteeseen, että kohta voidaa valaa lattia...! :) Viikonloputkin on mennyt hujauksessa, kun on ollut polttaritohinoita ja hautajaisia... Mutta niin on niistäkin selvitty, vielä pitäisi ennättää joku viikonloppu käydä Jyväskylässä sekä Kuopion asuntomessuilla ja ja... :)

Putket laitettiin pian juhannuksen jälkeen. Laitoimme varuilta radonputkenkin pohjalle, koska eihän sitä koskaan tiedä mitä sieltä tulee. Viemärit ja vesiputket taisi tulla suunnilleen oikeille paikoille. Onneksi niissä on vielä pieni säätövara. :)

Putkia, putkia ja putkia


Kahvinkeittoa agregaatilla

Styroksit on myös laitettu, samoin raudoitukset ja sähkömiehet kävivät pistämässä lattialämmityskaapelit paikoilleen. Minä nipsin tänään nippusiteiden päitä lyhyemmiksi, ja saatoin sitten sitä kaapelia hieman raapaista sivuleikkurilla.... Onneksi kävi kaveri paikalla, joka on sähkömies, ja tarkisti, että kaikki on ihan ok. Pikkasen meinas jännittää, että pilasinko nyt koko lattialämmityksen.. :D


Lumisokeus keskellä kesää :)Raudoitukset odottaa kaapelia

Nyt vain toivotaan hyviä kelejä vielä joksikin aikaa. Keskiviikkona ilmeisesti aloitetaan valuhommat, joten aurinkoista saisi olla vielä silloin. :)

0 kommenttia: